Dorombos utazós kalandok

Dorombbal utazós blog

Day 1 / NOV. 18. / Isztambul, ó-o-ó-o-ó... / Utazas

2018. február 24. - Szilagyi Aron

A japan turne elso hivatalos napja - pontosabban félnapja - 2016. november 18. volt. A rakeszulés és a pakolas pontokat nem feltétlenul sikerult egyenletesen teljesitenunk a zenekarban. Aron és Anett a gyerekek és a Hangszergyujtemen ugyeinek elrendezésével foglalatoskodtak egész nap, Béla pedig még délutan fél 4-kor is a budapesti dugoban dudalgatott. Nekem szerencsére összejött a dolog, mert mar napokkal korabban elkezdtem a cuccaim rendezését és csomagolasat.

A lényeg, hogy délutan 5 korul sikeresen elindultunk Kecskemétrol Aronnal és Anettal, majd rovidesen felvettuk Bélat is Lajosmizsén. A Liszt Ferenc repulotér kozeleben lettetuk a kocsit, es rogton belecsoppentunk a turne elso "kalandjaba": a parkolobol egy kisbusszal szallitottak bennunket a terminalhoz, ami mar onmagaban nagy élmény volt! Aztan becsekkoltunk, szerencsére minden feladott poggyaszunk a hangszerekkel egyutt atment a rostan, majd beultunk a varoterembe punnyadni.

Az utunk kovetkezo szakasza Torokorszagba, Isztambulba vezetett minket. A jaratunk idoben indult, este fél 9 korul, és a Turkish Airlines szolgaltatsasaval mar rogton az elején nagyon meg voltunk elégedve. Kedves kiszolgalo személyzet, vendeglatas, a fedelzeten kijelzok és boséges informacio. A kaja azert lepett meg minket, mert ez egy nagyon rovid ut volt (alig 2 ora) es ezt nem surun tapasztaljuk. Aronnak koszonhetoen kettesével egymas mogott ulhettunk, ablak mellett raadasul! Az ido nagyon gyorsan szaladt, jokat beszelgettunk utastarsainkkal, majd szép tiszta idoben leereszkedtunk Isztambul Ataturk repuloterére. Az idoeltolodas miatt itt a turné elso napja véget is ért, ugyanis Törökorszagban ekkor mar elmult éjfél. Mivel mi is magunk mogott tudtunk mar egy egész napot, kezdtunk kicsit megdolni.  

A bejegyzés trackback címe:

https://doromb.blog.hu/api/trackback/id/tr10011977180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása