Dorombos utazós kalandok

Dorombbal utazós blog

Földhözragadt gondolatok

2014. november 27. - Szilagyi Aron

image_13.jpg

Pálinkás, akarom mondani vodkás jó reggelt mindenkinek! Most van egy kis időm, így gondoltam, hogy a mai napindító földhözragadt gondolataimat képernyőre vetem. Szokasásss szerint a zeneakademia menzajan (bocs, de nagyon maceras az ekezet ezen a billentyuzeten, igy innentol kezdve elhagyom. Sorry) kezdtuk a reggel. Turosbuktakat es szinben azokhoz passzolo eszak-korei csajokat bamultunk. Az elozoekbol jol be is kajaztunk. Egy-ket latszatra 100 evnel idosebb professzor urat is vizslattunk, mert igencsak a cari oroszorszag maradvanyanak neztek ki. Erdekes lehet  a szituacio, amikor ezeknel felel egy 17.5 eves orosz modellalkat osszhangzattanbol a kettesert. 

Ezek utan a Magyar Intezet nagyon kedves munkatarsaval, Anitaval kaveztunk, aki rogton azzal nyitott, hogy olvastuk-e a reggeli hireket, miszerint az utasoknak be kellett tolni egy repulot Sziberiaban, mert ODAFAGYOTT A KIFUTOPALYAHOZ!!!  Anita tekinteteben benne volt az a fajta felmosoly, hogy "jol van, gyerekek, ti se tudjatok, hogy mire vallalkoztatok". A foldhozragadt repulo azert igy elgondolkodtatott a repterre indulas elott 2 oraval. 

Meg egy paraztato dolog tortent: tegnap Kolja baratunk hangosan kirohogte azt a kabatot, amit hosszas keresgeles utan a kecskemeti sportaruhazban vasaroltam es elmeletileg minusz 25 ig bomba-, medve-, farkas-, vodkabiztos. Azt mondta ra, hogy annyit er, mintha csak egy polot vennek fel. Persze az is lehet, hogy szandekosan szivatja az agyamat es magaban azon rohog, hogy en a rettegesem miatt meg jobban alaoltozok es emiatt a sajat verejtekemben fogok uszni egy hetig, mikozben kint tombol a minusz harminc. 

Az Intezet munkatarsai felajanlottak, hogy kivisznek a repterre, de nem kell tul koran indulnunk, mivel odaerkezesunkrol GUSZTI, A SOFŐR gondoskodik. Guszti utat vag maga elott, ha eppen nincs, uj savokat alakit ki az autopalyan, szetnyilik elotte Moszka kozlekedni vagyo nepe, mint Mozes elott a Voros tenger. Es ez meg csak a hire volt. Nagyon kivancsian varjuk a joyrideot Gusztival. 

Ide meg gyorsan beteszek egy repulotolos videot. Szoval ilyen foldhozragadt gondolatokkal vagunk neki a szibírijaji utazasnak. 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://doromb.blog.hu/api/trackback/id/tr176936949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szneva 2014.11.27. 23:29:22

Aztàn újabb autózàs és iràny a Győzelem parkja, amely akkorra területen terül el, mint fél Lajosmizse. Hatalmas bronzszobrok, katonàk, munkàsok, - na ez mondat volt, ahol felismertük az utazók közül a földinket. Jó utat mindenkinek, sikeres fellépéseket, vidám kalandokat, gazdag tapasztalatot. szneva
süti beállítások módosítása