Dorombos utazós kalandok

Dorombbal utazós blog

Day 13 / DEC 6. szombat / Indulás és érkezés Moszkvába / atomfáradtság

2014. december 10. - Szilagyi Aron

screen_shot_2014-12-10_at_6_34_04_am.pngEs eljott a nap, amikor bucsut kellett vennunk Jakutiatol. Reggel 5-re jott ertunk a kisbusz, ami azt jelenti, hogy en lenyegeben semmit sem aludtam. Aztan felvettuk meg Koljat meg Harmot es tuztunk a repterre. Gyors fotozkodas, kozos etkezes, teazas es mehettunk becsekkolni.

Kolja komolyan elerzekenyult, amikor elkoszont tolunk. A repulo teljesen fagyott kifutopalyan, atlathatatlan kodben szallt fel. Amikor beultunk a gepbe, en mar annyira faradt voltam, hogy azonnal elaludtam es almodtam. A 7 oras ut ismet eleg hosszunak tunt. Melyen aludni keptelenseg volt, a kaja mindket alkalommal ehetetlen, a tea szornyu. Az ut vege fele mindannyian kezdtunk eszhez terni es beultunk harman egymas melle. A landolast kovetoen hamar kiszabadultunk a repterrol, mert ez belfoldi jarat volt, ez esetben nincs nagy kontroll. (Bocs már, hogy belefirkálok Krisztián bejegyzésébe, de meg kell jegyezni, hogy a repülőn az emberek titkos szelfiket készítettek velünk és mutogattak ránk, valamint összesúgdostak. Köszönhető ez annak, hogy egy héten keresztül folyamatosan hírt adott rólunk a jakút média. -Áron)

screen_shot_2014-12-10_at_6_46_17_am.png

Aron intezett okosba egy taxit, de a varost keptelen voltam figyelni, mert a kimerultseg ujra alomba taszitott. Moszkvaban ismet a Magyar Intezet adott szallast, amit ujfent nagyon koszonunk. A turne koncertresze lezarult, tehat Moszkvaban teljesen szabad napot kaptunk, koncertezni nem kellett. Hatalmasat setaltunk, Tepemok palacsintat ettunk, szuvenireket vettunk, este pedig pizza vacsorara mentunk a Magyar Intezet egyik munkatarsaval, Anitaval. (Megint kénytelen vagyok beleírni Krisztián posztjába, de amikor ez a nap zajlott, Krisz olyan fáradt volt, hogy nem nagyon hagytak nyomot benne a körülötte zajló történések. Szóval aznap este még meglátogattuk moszkvai barátainkat is, akikkel megegyeztünk, hogy 2015 tavaszán újból megyünk az orosz fővárosba.)

screen_shot_2014-12-10_at_6_53_43_am.png

A sziberiai turne lassan valoban teljesen veget er, holnap repulunk haza Budapestre.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://doromb.blog.hu/api/trackback/id/tr886969753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Karrier 2014.12.12. 22:48:16

Köszönöm szépen! Igazán üdítő volt nyomon követni utazásotokat. Kár, hogy vége. Bár nem tartottam veletek (csupán kanapészörfölök), mégis rengeteg élménnyel és információval gazdagodtam.
süti beállítások módosítása