Dorombos utazós kalandok

Dorombbal utazós blog

Snow must go on

2015. február 25. - Szilagyi Aron

1_6.jpg

Azzal, hogy hazatértünk, nem kaptunk hősokkot és lett végünk egyből. Sőt, folyamatos munkával töltöttük az elmúlt időszakot. Részben mindannyian az időközben felhalmozódott hétköznapi feladatainkat próbáltuk végrehajtani, miközben azért egy-egy alkalommal az agyi idegpályák pusztán szórakozásból azzal vicceltek meg, hogy rénszarvasokat, vagy szovjet veteránokat hallucináltunk egy hómező közepén. 

A lényeg: LEMEZT KÉSZÍTÜNK!

Most vesszük fel azt az anyagot, amit Szibériára készítettünk. Reméljük, hogy jól haladunk vele. Doromb-központú, dögös, többek között moldvai táncdallamokon nyugvó vidám muzsika lesz. Játszani nagyon szeretjük, remélem, hogy hallgatni sem lesz rossz.

Ezen kívül tartottunk több élménybeszámolót is, ami a vártnál mindig nagyobb érdeklődésre tartott számot. Szóval a (s)hónak folytatódnia kell, kövesd a legfrissebb híreket itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://doromb.blog.hu/api/trackback/id/tr447220773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása