Dorombos utazós kalandok

Dorombbal utazós blog

Irány Japán

2016. október 10. - Szilagyi Aron

A blogot 2 évvel ezelőtt kezdtem azzal a céllal, hogy a jakút utazáson szerzett élményeket megosszam, megosszuk. Hazaérkezésünk óta nem foglalkoztam azzal, hogy írjak ide is, pedig lett volna miről: pl. megjelent a lemezünk, új nevünk lett: Zoord (egyszerűen a jakút névadóink nem számoltak azzal, hogy a Madjayar névvel Magyarosrzágon nem lehet semmit sem kezdeni), sok szép helyen jártunk.

Most viszont újabb nagy kalandba fogtunk be: Japánba utazunk 10 napra, hogy találkozzunk, tanítsunk, tanuljunk, rengeteget dorombozzunk, koncertezzünk, megismertessük az ottani emberekkel a moldvai csángó zene és táncház világát. Az utazás körülményeiről, előkészítéséről hamarosan érkezik a következő bejegyzés. Kövesd a blogot, ismerd meg Japánt egy sajátos perspektívából!

A bejegyzés trackback címe:

https://doromb.blog.hu/api/trackback/id/tr1211786069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása